TOBB YÖNETİM KURULU ÜYESİ SAYIN MURZİOĞLU BORSAMIZDA

Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı olan ve aynı zamanda da TOBB yönetim kurulu Üyesi görevini sürdüren Sayın Salih Zeki MURZİOĞLU ve beraberinde, TOBB odalar ve Borsalar Dairesi Uzmanı  Tahir ARGUÇ ve Samsun TSO genel sekreter yardımcısı Necmi ALIÇ, 22 Mayıs 2014 tarihinde yapılacak olan TOBB Genel Kurulu Öncesi, ilçemizin ve Borsamızın sorunları ve çözüm önerileri hakkında bir değerlendirme toplantısı düzenlenmek üzere borsamızı ziyarette bulundular. Kendilerini Borsamız Başkanı Namık KİBAROĞLU, Meclis Başkanı Mustafa ACAR, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ersal USTA, Yönetim Kurulu Üyesi Tarık EROL tarafından karşılandılar.

Ziyarette bir konuşma yapan Sayın Murzioğlu; TOBB Başkanı Rifat HİSARCIKLIOĞLU'nun selamlarını getirdiğini belirterek,Samsun ve tüm ilçe oda ve borsalarına aynı mesafede olduklarını, yine ilçe oda ve borsalarını, Samsun olarak değerlendirdiklerini, Bafra'nın sorunları Samsun'un da  sorunları olduğunu dile getirerek, birlikte çözüm üreteceklerini, Bafra O.S. Bölgesinin yatırımcı çekmesinde uğraş sarf ettiklerini, her zaman birlikte  el birliği ile sorunlarımızı Ankaraya taşıyacağını dile getirerek, gördüğü misafir perverliğimizden dolayı teşekkürlerini dile getirdi. TOBB oda ve borsalar uzmanı Tahir bey de borsaların işleyisi hakkında kısa bir bilgilendirme yaparak teşekkürlerini sundu.

Söz alan borsamız yönetim kurulu başkanı Namık KİBAROĞLU ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Sayın Murzioğlunun TOBB yönetiminde bulunması bizim için bir avantaj olarak gördüğünü, Bafra'nın 38 ilden büyük bir ilçe olduğunu, Borsa olarak çalışmalarımızın devam ettiği Zahire Borsası Tesislerini Bafra'ya ve Tük ekonomisine kazandırma çapalarımızda, el birliği ile hedefe ulaşmak arzusu içerisinde bulunduğumuzu ve Pirinçte uygulanan %8 kdv oranının %1'e indirilmesi gerektiğini ve bu konuda hazırlanan vergisel raporun hazır olduğunu belirterek, bu çalışmalarda Sayın Murzioğlunun da desteklerini her zaman hissetmek istediklerini dile getirerek teşekkür etti.