Başkanımız Namık KiBAROĞLU '10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’ Mesajı

Bafra Ticaret Borsası Başkanı Namık KİBAROĞLU, Mustafa Kemal Atatürk'ü, vefatının 82. yılında rahmet, minnet ve şükranla andığını belirtti.

Bafra Ticaret Borsası Başkanı Namık KİBAROĞLU, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla anma mesajı yayımladı. Başkan Namık KİBAROĞLU mesajında şu ifadelere yer verdi:

"10 Kasım, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığını göstermemiz gereken bir gündür. Bu günde bizlere düşen en büyük görev, cumhuriyetin değerlerini her koşulda korumak ve milletimizin çağdaş dünyada saygın bir yer edinebilmesi için yorulmaksızın gayret etmektir. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyorum."