add image

BAFRA TİCARET BORSASI TARAFINDAN UZAKTAN EĞİTİME 55 ADET TABLET BİLGİSAYAR

BAFRA TİCARET BORSASI TARAFINDAN

UZAKTAN EĞİTİME 55 ADET TABLET BİLGİSAYAR

TOBB tarafından 365 oda ve borsa aracılığıyla maddi imkanı bulunmayan 30 bin öğrenciye dağıtımları sürdürülen ve Bafra Ticaret Borsasına ayrılan 55 adet klavyeli tabletlerin teslimatı, Bafra Ticaret Borsası Başkanı Namık KİBAROĞLU tarafından Bafra Kaymakamı Sayın Cevdet ERTÜRKMEN’in huzurlarında Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü, Mehmet Ali KATİPOĞLU’na teslim edildi.

Teslimatla ilgili bir bilgilendirme yapan Bafra Ticaret Borsası Başkanı;

Namık KİBAROĞLU;

Pandemi sürecinde online eğitim gören maddi imkanı olmayan 30 bin öğrenci için TOBB tarafından başlatılan klavyeli tablet yardımları için borsamıza gönderilen tabletler, ilçe milli eğitim müdürümüze teslim edilmiştir.

Geleceğin güvencesi olarak gördüğümüz gençlerin eğitimini de çok önemseyen, maddi imkanları bulunmayan bütün çocuklarımızın da eğitim ve öğretim programlarına erişebilmeleri için TOBB tarafından yapılan bu yardımlardan dolayı,

TOBB Başkanımız, M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU’na şahsım ve kurumum adına tekrar teşekkür ediyorum.” Dedi.