add image

DEPREZEDELER İÇİN YARDIM KAMPANYASI DÜZENLENMİŞTİR

Sayın Üyemiz,

Merkezüstü Kahramanmaraş olan ve 10 ilde hissedilen 7.4 büyüklüğünde yaşanan deprem sebebi ile TOBB önderliğinde yardım kampanyası Bafra Ticaret ve Sanayi Odası ile Bafra Ticaret Borsası koordinesinde başlatılmıştır.

Bu kapsamda yapılacak yardımlarda öncelikli ihtiyaç malzemesi olarak battaniye,kuru bakliyat-gıda,bebekler için bez,mama ve kıyafet acil önem arzetmektedir.

Yardımda bulunmak isteyen üyelerimizin 0532 491 06 70 (Bafra TSO Genel Sekreteri Talip Şahin) ve 0542 771 88 86 (Bafra TB Genel Sekreteri Bayram Tosun) nolu telefonlardan irtibata geçmesi önemle rica olunur.

Yardım için getirilen malzemeler Bafra Ticaret ve Sanayi Odası ve Bafra Ticaret Borsası ortak kararı doğrultusunda tek toplanma noktası olarak Bafra Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binası önünde toplanacaktır.